9 Ağustos 2007 Perşembe

Teknoloji Marketleri, Gelecek 10 Yılda Kuralları Baştan Yazacak


Biliyorsunuz Capital 500 yayınlandı. Listeyi elime aldığımda dikkatimi ilk çekenlerden biri Teknosa oldu.

99’nculuktan 75’nciliğe çıkan şirket, geçtiğimiz yıl 798.307.075 YTL ciro yapmış.

Türkiye'deki garip bayilik sisteminin değişeceğini ve teknoloji marketleriyle, yapı marketlerin ilerleyen günlerde pazarı bambaşka bir noktaya taşıyacağına inanıyorum. Bunu çeşitli mecralarda dile getiriyor ve yazılarımda da yer veriyorum.

Firmanın bugünlerde dikkat çeken bir yeniliği daha var.Teknosa Cep Mağazaları ile sektöre yeni ve farklı bir mağaza konsepti kazandırıyor.

Genel Müdür Mehmet T. Nane, Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün lideri Teknosa’nın büyüklüğüne ve yaygın hizmet ağına yakışan bir yeniliğe ve sektörde bir ilke imza attığını belirtiyor.

Mehmet T. Nane, konuyla ilgili basın açıklamasında şöyle konuşuyor: “Teknolojinin hızla gelişmesiyle beraber, teknoloji ürünlerinin fonksiyonları ve özellikleri artıyor, boyutları küçülüyor. Teknosa olarak, tüketicilerin günlük hayatlarında sıklıkla kullandıkları ve sürekli yanlarında taşıdıkları bu teknoloji ürünlerinin satışının yapılacağı Cep Mağazaları konseptini oluşturduk. Dijital fotoğraf makinesinden cep bilgisayarına geniş bir ürün yelpazesini farklı bir mağaza ortamında tüketicilere sunuyoruz. Onlara, Teknosa uzmanlığını ve güvenilirliğini hissedecekleri, keyifle alışveriş yapacakları bir platform yaratıyoruz. Aynı zamanda küçük ve orta ölçekli perakendecilere kurumsal yapımız, satış ve satış sonrası hizmetlerimiz ile örnek olmayı hedefliyoruz.”

Hiç yorum yok: